Внукът на Тато и Кошлуков за гушите във VIP Brother

Съквартирантите добре ще си "живучкат" следващите месеци
17 мар 2009 09:25,
302


"Нещото, което бих променил, е никога да не беше идвал 10 ноември 1989 г.“

Тази подхвърлена или нарочно изречена фраза, беше напът да взриви къщата на VIP Brother, след като я изрече внукът на бившия Първи – Тодор Славков.

Именно около нея се заформи и първият скандал в риалитито.

Емил Кошлуков отказа да влезе в шоуто под претекст, че изречените от внука на Тато думи са го възмутили до краен предел.

Лидерът на "Новото време" си спретна прекрасен полит PR, след като надълго и нашироко разказа за затворническата си одисея от 1985 до 1989 година, когато заради един виц (американците пътуват с "Кадилак", немците – с "Мерцедес", а руснаците – с танкове – бел.ред.) той е бил вкаран в затвора.

Двамата си стъкмиха и словесна престрелка, след която Кошлуков реши, че все пак ще влезе в шоуто, защото сезонът е благотворителен.

Софи Маринова и любимият й Дачо бяха първите, които прекрачиха прага на VIP Brother.

Още в първите минути от престоя си Софи стана автор на култовата фраза, че съквартирантите добре ще си "живучкат" през следващите два месеца, докато върви шоуто.

17 ще са съквартирантите във VIP Brother 3.

Засега вътре са само 13 – Гала, Део, Ицо Хазарта, Милко Калайджиев, Аня Пенчева с дъщеря си Петя, Ивайла Бакалова и сестра й Божидара, медицинската сестра Кристияна Вълчева.

Тази вечер прага на Къщата се очаква да прекрачат още четирима души.

Това са олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапърът Устата и Мис България 2009 Антония Петрова.

През следващите осем седмици VIP-овете ще събират пари за благородни социални каузи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А СЕГА МИ КАЖИ ТИ В КОЕ КИНО ГО ГЛЕДА ТОЗИ ФИЛМ МОМЧЕ, ГОВОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ТВА НЕ Е СЛУЧАЙНО РАЗБИРА СЕ, НО Е СМЕШНО, ТОВА ЗА ДС МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В КОМИСИЯТА ПО ДОСИЕТА ТИ ОТ КАДЕ ГО НАУЧИ КАЖИ НА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ДА СИ ГО ПРОВЕРИ А НЕ ДА СЛУШАТ ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ. ТИ ОПРЕДЕЛЕНО СИ ЧЕРВЕН МАНИПУЛАТОР, КОИТО ОБИЧА ДА СЕ ВОЗИ ГРАТИС В ТРАМВАЯ И ДА СЛУША ЛЮБИМАТА СИ ПЕСЕН НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР". ХОДИ ДА МАНИПУЛИРАШ ДРУГАДЕ, ТУКА РИБИ НЯМААА.
240
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не разбрах само защо наричаш ВИЦ, нещо което е известно поне на по-голямата и по-будна част от Българите, следещи отблизо политическия живот, последните 20 години. Сигурно си от някое диво село и информацията ти е единствено от канализираните манипулаторски медии. Мен пък най-смешно ми беше, когато Кошлуков каза че е вкаран в затвора за разказване на вицове. Това е повече от смешно - може да е имало такъв случай през 60-те години, но тогава Емо (Сузи Дългото бедро - това му е името от Старозагорския затвор, където беше библиотекарче и дясна ръка на надзирателите) не е бил роден. Ако не си осведомен - той е роден през 1965. Хайде че много ти стана безплатното информиране.
239
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля че си повече от прав. Сега всеки плюе онова време, но според мен беше по-добре не само за внуците Жени и Тодорчо, но и за целия български народ. Нямаше ги тия издевателства, убийства, несигурност, дрога, порнография. Животът беше някак си по-светъл и по-леко се живееше. Сега ни засипват само с помия от сутрин до вечер, като чета мненията по-долу с ужас констатирам и фрапираща неграмотност. Аз например ако не мога да пиша на български и правилно ще се срамувам, а няма да излагам това на показ. Не зная какво да кажа. Животът в България е отвратилен просто. А навремето не беше такъв. Лапачите не бяха толкова алчни, както сегашните и мислеха малко от малко и за така наречения народ, който сегашните мафиоти превърнаха единствено в електорат.
238
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАПЪЛНО СИ ПРАВ И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ, НО МИСЛЯ ЧЕ В ТОЗИ ФОРУМ Е ПЪЛНО С МАНИПУЛАТОРИ-КОМУНИСТИ, КОИТО НЕ СЛУЧАЙНО ПУСКАТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ГЛУПОСТИ И ТО НЕСЛУЧАЙНО. АЗ ЛИЧНО ВЧЕРА НАУЧИХ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИЦ ЕМО КОШЛУКОВ БИЛ АГЕНТ НА ДС ПЪЛЕН СМЯХ Е ТОВА. АЗ НАПУК НА БСП ШЕ ГЛАСУВАМ ЗА КОШЛУКОВ.
237
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма такъв - поне в БГ. Тук в скапаната ни държава, всичко е МЕНТЕ, не разбираш ли. Дори и животът, който живеем също е менте.
236
0
 
0
 
! Отговори
sy6tiq преди 15 години
do 232 iskah da napi6a
235
0
 
0
 
! Отговори
do 230 преди 15 години
Aide begom v kndr ili kuba 4ervena gnido.pametnik 6te napravim na toq koito vkara vsi4ki mrysni 4erveni bokluci v lager i dim da vi nqma.dobriqt komunist-myrtviqt komunist.minaha vremenata kogato pla6ehte s represii dostoinite i 4estni patrioti.vyn vyn mamka vi internacionalna!!!!!!!!!
234
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 15 години
Не съм му фен на Кошлуков,но определено е прав, и не трябаше да влиза изобщо в къщата със свинята Тошо.Тази *** от рода Живков не само че не трябва да я дават по телевизията , а заедно със утрепката Евгения Живкова трябва да се се скрият ,и да не се показват пред хора.Май сте забравили за Чернобил и как мълчаха седмици след аварията, и вместо дядо им да го съдят за геноцид, го съдиха за няколко апартамента.Голяма част от вас ще умрат от рак точно заради дядото на тези ***.Да ви е честита гаврата с нас;.
233
0
 
0
 
! Отговори
woul преди 15 години
абе, дупета кой е ВИП, според вас тогава (искам примери!!!)
232
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бъдете по културни, за да не пострадате като него-милият и невиннен Кошлуков.И какво направи този *** за промяната.Преди нямаше всеки ден убийства , а днес.....Ей това ако промени неправилно осъденият Кошлуков ПАМЕТНИК ЩЕ МУ НАПРАВИМ.Престанете да се вживявате като нещастници от оновавреме.Всички живяхме добре и учихме безплатно.Не го отричайте и този *** пак иска да е известен.За нашата свобода.Абе бегайте с вашите простотии.
231
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе , Вие всички тук да не сте завършили режисура в НАТФИЗ, та давате толкова компетентни мнения кое било режисирано и кое не? Човек като Ви чете коментарите, ще си помисли, че Вие имате крилца на гърба и сте паднали от Рая, бе хора. Уж не Ви харесва, уж било помия, а май не изтървате да го гледате, а? Някой от тези, които коментират нещо хвалят поръчковата журналистка Михнева, любовница на Янчо Таков и съдена многократно за клевети, защото тя постоянно това прави - излива си помиято върху някой без всякакви факти, ама добре , че имаше хора, които все пак да си потърсят правата в съда и да я осъдят.
230
0
 
0
 
! Отговори
bezpristrasten преди 15 години
ne ste narod, a myr6apone malko priznatelnost kym tezi, koito si ruskuvaha kokalite zaradi osvobojdenieto ot 4ervenata napast na takiva kato vas.*** dolna!ama normalno. shoto predi 10-ti vseki gleda6e sebe si, a sled tva vsi4ki stanaha demorkati i otvorkovci.kakyvto i da e ko6lukov toi e propilql mladostta si v imeto na nqkva ideq."a vii ste, vii ste ***!!!!!!!!!!!!
229
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цветът на нацията вече го няма, Калине. Той отдавна замина навън. Тук останахме по-нерешителните, както и цялата *** от бездушни и слабохарактерни човечета, свикнали да бъдат дирижирани от фалшиви диригенти, както майките и бащите им. Жалко, жалко, много жалко ... никак не ми се живее в вече в този Чалганистан, с перфектно действащата, контролирана от комунистите машина за промиване на мозъци, но няма начин. Не заминах когато трябваше, а сега годинките са ми повечко пък имам и здравословен проблем и ще се наложи да остана и да тегля каиша до гроб. Тъжно ми е да го кажа, но това е истината - горчивата както се казва.
228
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Поредното театро.Биг брадар ни е цялата скапана бг.Какви випове мохът да бъдат отрочетата на един престъпен режим един първобитен строй с всичките му отлики.Канали за синтетика и оръжия,проституция убийства и заговори не само във страната а и в чужбина.Реабилитацията на този режим е сам по себе си е един престъпен акт,който би следвало да бъде обществено и морално укорим.Така се прави по света ,но не и тук.Блоготворителни каузи и комунисти ,комунисти и *** работи деца от бащата на мъжа ти! ..випове *** актриси най вече все отрочета.Проблема на тази страна е,че липсват модели за подражение по ,който обществото да си сверява часовника,липсват достойни и истински човешки фигори.Лош е материала тук и когато се говори за "цвета на нацията" трябва да се знае ,че той безразвратно погубен в днешното т.нар бг общество той е заличен.В това бг общество асоциалното,маргиналното,пошлото ..укоримото е почит и Биг брадър е точно за това да реабилитира тези порочности.
227
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кошлуков е бил репресиран, колкото и аз съм бил трамвай. Дрън-дрън - приказки за наивиници и балъци.
226
0
 
0
 
! Отговори
Muca преди 15 години
Toshko az sam s teb.Badi kato bashta si i neveroaten kato maika si.Ne se davai tezi uchili i izpolzvali oblagite na komunizma da se pravat na machenici.Kefish me.S dumite iskam da gi jegvash- kakto bashta si.
225
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за Кошлуков не знам, обаче така наречената сестра от Либия си е жива к.ва. Част от престоя ми в Либия преди десетина години съвпадна с времето когато тя беше "активна", имам предвид преди Процеса и лично въпросният уж д-р Здравко Георгив и беше св.дник. Ама в България май повечето сте с промити от медиите мозъци и така ще си умрете в заблуда и неведение, кланаяйки се на измислените си кумири
224
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кошлуков е от "демократите" създадени и обучени от службите преди 10-ти. Също като Доган и още едни вагон подобни. Хич, ама хич да не се изживява на мъченик!
223
0
 
0
 
! Отговори
Реален преди 15 години
Незнам дали Кошлуков си прави ПР и дали скандалът му с Тодор Славков е нагласен, но цялата медийна помия, която се изля върху него ми намирисва на още по-нагласена черна пр-акция на неговите опоненти - БСП, НДСВ и ДПС...аман от партийна узурпация на уж свободното интернет-пространство
222
0
 
0
 
! Отговори
maqgeorgieva преди 15 години
Харесвах Кошлуков до онзи ден, когато така се изложи с това позиране.....беше грозно и зле изиграно....Беше изкуствено, жалко и смешно.....голям резил.....